A fogspecialista központ!

+36 1 799 7986 1042 Budapest, Árpád út 47-49.

3D CT készítés

Egyedülálló módon fogorvosi központunban 3D CT berendezés is működik!

A ma elérhető egyik legmodernebb háromdimenziós képalkotó eszközzel a Rayscan-Symphony B/P készülékkel torzításmentes felvételeket készítünk, így pácienseink még biztonságosabb és még az eddigieknél is megbízhatóbb és kényelmesebb kezelésekben részesülnek.custom writing essays

Így helyben biztosítjuk a diagnosztikai lehetőségek csúcsát és indokolt esetben ellenőrizzük munkáink sikeres kimenetelét ezzel biztosítva minőség garanciánkat!

Használata sok esetben indokolt lehet  például:

  • A 3D CT kitűnő diagnosztikai eszközként alapvető a fogimplantáció tervezéséhez, a fogszabályozás előkészítéséhez és a góckutatáshoz.
  • Csontpótló műtétek esetén a sikerhez elengedhetetlen a pontos tervezés, ismerni kell az implantátumot befogadó szövetek háromdimenziós kiterjedését is.
  • Pontossága miatt minimális eltéréseket (amelyek szabad szemmel vagy a panorámaröntgen felvételen sem kimutathatóak) is képes kimutatni, mint például a tömés alatti szuvasodás.
  • Régóta fennálló fájdalom esetén a 3D CT kimutathat olyan képleteket is (például egy bennrekedt gyökérdarabkát problem and solution vagy más idegen testet), amely a hagyományos felvételeken nem látható.

A CT felvétel a legkorszerűbb, minimális sugárterheléssel dolgozó berendezéssel készül.

ÚJDONSÁG!

Ha egy kiváló minőségű 3D CT felvételre van szüksége, és kezelése máshol van folyamatban, a felvételt CD-re írjuk Önnek és orvosának!
Központunkban kezeléseink mellé (pl.: implantáció, csontpótlás) a 3D CT felvételt féláron, azaz 10.000 Ft-ért adjuk!
A CT egészségpénztári kártyával is fizethető.