A fogspecialista központ!

+36 1 799 7986 1042 Budapest, Árpád út 47-49.

Munkatársak

dr. Ameri Sahar : Fogorvos, fogszabályozó specialista

dr. Ameri Sahar

Fogorvos, fogszabályozó specialista

Szakmai pályafutás

Dr. Ameri Sahar angol nyelven diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 2001-ben. 2008-ban fogszabályozó szakorvosként is képesítést szerzett, majd budapesti magánrendelőkben tökéletesítette tudását mindkét területen. Munkája során kiemelt jártasságot szerzett a gyermekkori fogszabályozás terén, rendszeresen dolgozik gyermekekkel.

Nyelvtudás

Perzsa, magyar, angol

Tevékenység

Mivel dr. Ameri Sahar szenvedélyének tekinti a fogorvoslást, ezen belül pedig a fogszabályozást, természetesnek tartja az élethosszig tartó tanulást. Minden páciensére kiemelt személyes figyelmet fordít, és nagy hangsúlyt helyez a pontos tájékoztatásra, gyerekek esetében a szülőkkel szemben is. A kezelések során legfőbb céljának tekinti az egyenrangú, jó kapcsolatra épülő munkát, amelynek eredménye az egész életen át tartó, egészséges és szép fogsor.

Újpest
Csütörtök: 14:00-20:00
Kérjen időpontot
dr. Bajusz Örs : Fogorvos, parodontológus szakorvos

dr. Bajusz Örs

Fogorvos, parodontológus szakorvos

Szakmai pályafutás

Dr. Bajusz Örs a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 2008-ban szerzett fogorvosi diplomát, majd 2011-ben parodontológiai szakvizsgát tett. Angol-magyar szakfordítói-tolmácsi diplomáját számos szakmai kurzussal egészítette ki a parodontológia, az implantológia, az esztétikai fogászat és más terülteken. Gyakorlatát hazai és külföldi intézmények fogászatain, állami és magánszférában is bővítette.

Nyelvtudás

angol, német, africaans

Tevékenység

A konzerváló fogászat, a protetika, az implantológia, a parodontológia és az altatásos fogászat szakértőjeként dr. Bajusz Örs nem csak a rutin beavatkozások terén járatos, de számos részterületről is tapasztalatokat szerzett. Így foglalkozik – többek közt - ínyplasztikával, ínyrecesszió kezelésével, csontpótlással, az esztétikai fogászat szinte teljes spektrumával, illetve kerámia rendszerek felépítésével.
Kérjen időpontot
dr. Bán Barbara : Fogorvos

dr. Bán Barbara

Fogorvos

Szakmai pályafutás

Diplomáját 2007 - ben szerezte a budapesti Semmelweis Egyetem fogászati szakán, ahol implantológiára szakosodott. Több magánfogorvosi intézményben is szerzett tapasztalatot, az ellátás széles spektrumában jártassággal bír.

Nyelvtudás

Angol, német

Tevékenység

Bán doktornő munkájában mindig a kihívást keresi valamint a lehetőséget, hogy kiváló szakmai hozzáértésével hozzájáruljon a kezelés kimeneteléhez.  Feltett szándéka, hogy még mélyebben és szerteágazóbban sajátítsa el hozzáértését a fogászat más részein is. A betegekkel a kezelés során jó kapcsolat ápolását és fenntartását elengedhetetlennek tartja.

Újpest
Kedd: 15:00-20:00
Csütörtök: 15:00-20:00
Kérjen időpontot
dr. Benkő Krisztina : Fogorvos

dr. Benkő Krisztina

Fogorvos

Szakmai pályafutás

Fogászati szakasszisztensi vizsgáját követően dr. Benkő Krisztina 2003-ban szerezte meg fogorvosdoktori diplomáját a SOTE-n. Rezidensi képzésének időszakában elektrosebészeti és endodonciai továbbképzésen vett részt, majd ezt később a fog- és szájbetegségek szakvizsgája, implantológiai- és hipnoterápiás képzés követte. Általános fogorvosi, sebészeti implantációs és protetikus munkáját budapesti és budakeszi rendelőkben látta el, komoly gyakorlatra tett szert esztétikus tömések és fogpótlások készítésében, valamint gyökérkezelésben.

Nyelvtudás

Angol, német

Tevékenység

Benkő doktornő munkája fokmérőjének a páciensek elégedettségét tartja. Úgy véli, a bizalom a legfőbb alapja a sikeres együttműködésnek és a szép, tartós eredménynek. Munkája során elengedhetetlennek tartja az egész száj rendbetételét, mind funkcionális, mind esztétikai, mind pedig egészségügyi célból. Feltett szándéka, hogy még mélyebben sajátítsa az implantológia sebészeti és protetikai részét, valamint az elülső fogak még esztétikusabb felépítését kompozit tömésekkel és héjakkal. Tudását más úton is pallérozza, a jövőben a hipnózis technikáját szeretné hasznosítani szakterületén, a fájdalomcsillapításban, a szorongásoldásban, továbbá a hányinger csökkentésében.

Újpest
Hétfő: 08:00-13:00
Kedd: 15:00-20:00
Szerda: 15:00-20:00
Kérjen időpontot
dr. Iványi Zoltán : Fogszakorvos, szájsebész, implantológus

dr. Iványi Zoltán

Fogszakorvos, szájsebész, implantológus

Szakmai pályafutás

Orvosi diplomájának 1988-as megszerzése után, dr. Iványi Zoltán sebészeten, szájsebészeten, majd fogászaton dolgozott. 1994-ben fogászati szakvizsgát tett, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Klinikáin és magánorvosként is gyarapította szakmai tudását. Korábbi sebészeti gyakorlatának tapasztalatait számos tudományos munkában kamatoztatta, emellett nyolc évig tanársegédként gyakorlatot vezetett, előadásokat tartott egyetemi hallgatóknak, részt vett a külföldi hallgatók oktatásában.

Nyelvtudás

Angol

Tevékenység

A konzerválófogászat, fogpótlástan és az ambuláns szájsebészet mellett dr. Iványi Zoltán az implantológia terén szerzett jártasságot.
Ez utóbbi eljárás a fogpótlás egyik változata, a hagyományos híd készítésével szemben azonban az implantációnál nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására, hiszen a koronát egy beültetett, csavar formájú műgyökér (maga az implantátum) tartja meg.
Folyamatosan nyomon követi és alkalmazza a legkorszerűbb technológiákat, eljárásokat. Célja, hogy páciensei igénye szerint sikerüljön az egész fogazatra kiterjedő olyan megoldást kínálni, amely hosszú távon nyújt jó eredményt mind esztétikai, mind funkcionális szempontból.

Újpest
Hétfő: 09:00-13:00
Szerda: 08:30-13:00
Csütörtök: 14:30-20:00
Kérjen időpontot
dr. Kozák Lili : Fogorvos

dr. Kozák Lili

Fogorvos

Szakmai pályafutás

Diplomáját 2003-ban szerezte a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Rezidensként a SE Fogpótlástani Klinikáján dolgozott, ahol a fogpótlások széles spektrumában nagy gyakorlatot szerzett, valamint részt vett a fogorvostan hallgatók fogpótástan gyakorlati oktatásában. 2006-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát szerzett, majd implantológiai  képzésen vett részt. 2006-tól budapesti magánrendelőkben látja el a fogorvosi munkáját.

Nyelvtudás 

angol, német

Tevékenység

Dr. Kozák Lili munkáját nagy precizitással végzi. Különösen jártas a bonyolult fogpótlástani esetek ellátásában,koronák, hidak vállas előkészítésében, implantációs pótlások készítésében. Fontos számára a Páciensek tájékoztatása a különböző lehetséges megoldásokról, ezek előnyeiről, hátrányairól, amely során a Páciens egyedi esetét, igényeit figyelembe véve, a szakma szabályai szerint eljárva a lehető legjobb megoldás születhet.

Újpest
Hétfő: 14:00-18:30
Kedd: 9:30-16:30
Csütörtök: 9:00-12:30
Péntek: 9:00
Kérjen időpontot
dr. Záborszky András : Fogszakorvos

dr. Záborszky András

Fogszakorvos

Szakmai pályafutás

Miután 2006-ban diplomát szerzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, dr. Záborszky András 2009-ben letette a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát, majd BME Gazdaság- és Társadalomtudományi karán MBA képzésen is részt vett. 2006 óta jelentős tapasztalatot szerzett hazai, ír, norvég, francia, olasz, angol és svájci páciensek ellátásában.

Nyelvismeret

angol

Tevékenység

Dr. Záborszky András szakmailag különösen jártas az ún. vállas preparálásban és az implantációs protetikában (Ankylos, Nobel, Pitt Easy, Bredent). Ezen felül munkájában kiemelt jelentőséget tulajdonít a jó kommunikációs készségnek, az információ érthető átadásának és a megbízhatóságnak.
Újpest
Szerda:     14:00-20:00
Péntek:     14:00-20:00

Kérjen időpontot
Website college assignment help.