A fogspecialista központ!

+36 1 799 7986 1042 Budapest, Árpád út 47-49.

Üdvözöljük az Oxygen Fogászat honlapján!

Magánorvosi Központunk legújabb tagja Észak-Pest egyik legkorszerűbben felszerelt 6 székes fogászata.
Intézményünk komplex ellátást biztosít az esztétikai- és fogmegtartó kezelések, a szájsebészet, az implantáció és a fogszabályozás terén, mindezt pedig a ma elérhető legmagasabb színvonalon és kiváló ár-érték arányban.
Magasan képzett orvosaink kíméletes, gyors és hatékony megoldást kínálnak bármilyen fogászati problémára.

Szakmai felszereltség:

  • Speciális eszközeink segítségével garantáljuk, hogy a fogászati kezeléseken Ön a legmagasabb színvonalban részesüljön.
  • Modern technikai felszereltségünk biztosítja, hogy a legbonyolultabb szájsebészeti kezeléseket is helyben végezzük el.
  • Panorámaröntgen- és 3D CT készülékeinket külön röntgenhelyiségben helyeztük el. (A legmodernebb digitális panorámaröntgent használjuk, amely minimális sugárzással és rövidebb exponálási idővel dolgozik.)
  • A sterilizáló eszközünk megfelel a legszigorúbb Európai Uniós szabványoknak.
  • Egyszer használatos eszközöket alkalmazunk a maximális higiénia érdekében (gumikesztyű, maszk, nyálszívó, nyálkendő, pohár, stb.).

Nyitvatartás:

Magánorvosi Központunk hétfőtől-péntekig, reggel 8-tól este 8-ig nyitva tart. Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, hívását, kérdéseit egészségügyi végzettségű recepciósok várják.
3D CT-re vagy panorámaröntgenre van szüksége? Kérjen időpontot, a fogairól készült felvételét a nap bármely szakában 10-15 perc alatt elkészítjük, szükség esetén pedig CD-re is kiírjuk.

Fogorvosaink rendelési ideje:

Bővebben >>>

Nézze meg központunk és rendelőink fényképeit

Bővebben >>>